JOHNNY Live @ клуб Платинум

Клуб Платинум, главниот организатор на најдобрите ноќни забави во Струмица за во петок го најави добропознатиот JOHNNY Live кој ќе ве води низ забавата со сите познати мак-ју рефрени. Забавата е загарантирана, и затоа не двоумете се за да ја направите вашата резервацијa… Клуб Платинум е дефинитивно вистинското место за забава овој петок!18679072_1340391822711098_1018222750_n

18643856_1340541082696172_1013600191_n

Comments are closed.

Capture