Хајникен журка, Ди-џеј Андер Гошев и Фидбек банд во клуб Платинум

Клуб Платинум и овој викенд со одлична забава. Во петок забавата започнува со Хајникен журка 5+1 гратис за максимално уживање. Во сабота забавата продолжува со добро познатиот ди-џеј Андреј Гошев кога струмичани ќе може да се забавуваат до раните утрински часови заедно со најдобрите хитови.

Забавата продолжува и во недела со момците од Фидбек бенд кој се главни одговорни да ги задржат гостите на нозе разиграни се до наутро.18519386_1334214006662213_608373371_o

Забава едноставно која не се пропошута! Резервирајте го и вие вашето место во клуб Платинум!

Информации и резервации на тел:
► 078/580- 998 Дени
► 072/206-004 Кристијан (русоман)

►077/761-676 Борче

►078/910- 920 Александар (Цано)

Comments are closed.

POP