Учениците од ПСУ ,,Јахја Кемал” ја изведоа претставата “Ревизор” од Н.В.Гогољ

Драмското студио при ПСУ “Јахја Kемал” синоќа ja одржа премиерната изведба на театарската претстава “Ревизор” од Н.В.Гогољ под режисерската палка на Катерина Бенинова.
Улогите ги толкуваа:
Ирена Лазарева
Симеон Стоилов Иванов
Рената Стојменова
Елена Донева
Елена Иванова
Нина Јовевска
Анкица Бенинова18358572_1300472216736020_841490773116473151_o 18358761_1300472026736039_2892814708336123448_o 18402060_1300472030069372_4938600854554747685_o 18402213_1300471996736042_4512430532284658180_o 18422136_1300471696736072_448727698125136767_o 18422913_1300472016736040_8438018079098598308_o 18451565_1300472023402706_4209148857537633033_o

Comments are closed.

POP