Хајникен викенд забава во клуб Платинум!

Клуб Платинум ја објави забавата за овој викенд. Еве што искусниот им на клуб Платинум припреми за уште еден викенд исполнет со одлична забава.18318610_1321774401239507_1260226642_o

Во петок започнува Хајникен забавата заедно со бројни изненадувања и одлична музика заедно со најдобрите струмички ди-џеи.

Во сабота забавата продолжува заедно со Ди-џеј Алекс кој ќе биде главен одговорен да ги задржи струмичани на нозе до раните утрински часови.

Потребно ви е забава? Клуб Платинум е вистинското место за вас овој викенд.

Информации и резервации на тел:
► 078/580- 998 Дени
► 072/206-004 Кристијан (русоман)

►077/761-676 Борче

►078/910- 920 Александар (Цано)

 

Comments are closed.

POP