Членовите на „Детската амбасада за сите деца во светот“ од Прилеп во посета на општина Струмица

 Салата на Советот на општина Струмица вчера беше полна со деца – членови на  „Детската амбасада за сите деца во светот“ со седиште во Прилеп, а во рамките на нивната дводневна посета на Општината. Претставниците на општина Струмица им посакаа срдечно добредојде, пријатен престој и да ја искористат можноста да се запознаат со бројните традиционални, културно-историски и современи белези на она што значи – Струмица вчера, денес и утре. Сите членови на амбасадата добија скромни подароци од општина Струмица, а од Детската амбасада возвратија со Благодарница на општина Струмица за покажаната хуманост и разбирање во градењето на хуманистичкото општество.1 (17) 2 (15) 3 (8) 4 (10) 6 (10)

Comments are closed.

POP