#NOLIMIT журка во клуб Платинум!

За крај на месецот тимот на #ПЛАТИНУМКЛУБ ви приредува одлична#NOLIMIT забава.18077098_10155176590794043_2158605450355086384_o

Вечерва забавата започнува со Балканска ноќна журка со најголемите хитови од ова балканско парче земја…
Утре (сабота) не постојат граници, не постојат БАРИЕРИ за најдобрата забава овој месец. #NOLIMIT.
Не дозволувајте да ви раскажуваат , бидете дел од урбаната приказна наречена #ПЛАТИНУМ.

Информации и резервации на тел:
► 078/580- 998 Дени
► 072/206-004 Кристијан (русоман)

►077/761-676 Борче

►078/910- 920 Александар (Цано)

Comments are closed.

POP