Струмица доби новo место зa кафе ,,Дворче”

Синоќа беше отворањето на новото место каде струмичани ќе можaт да уживаат во вкусовите на убавото кафе и прекрасната глетка на Градскиот парк.

,,Дворче” кафе ваше ново место за најдоброто кафе во градот.DSC_0064_1280x853
DSC_0062_1280x853 DSC_0066_1280x853 DSC_0068_1280x853 DSC_0072_1280x853 DSC_0075_1280x853 DSC_0077_1280x853 DSC_0082_1280x853

Comments are closed.

POP