Струмичанецот Дејан Трендов избран за најдобар говорник во Македонија

Во петокот на 21-ви април, во СЕПУГС “Васил Антевски Дрен” СКОПЈЕ се одржа МАССУМ. Во една од категориите за натпреварување зеде учество и Дејан Трендов, натпреварувајќи се во областа Најдобар Говорник.18111326_1902707083319896_1002142802_o-600x398

Моќта на зборовите го воудушеви образовното рендеву, Дејан Трендов избран за најдобар говорник во Македонија.

Некои говорници од историјата сеуште се памтат, а ние сме сигурни дека Дејан Трендов ќе биде еден од малкуте кој ќе се памети. Тој за неговото прво место рече дека „Тоа е само почетокот на големиот успех кој допрва следи“, а исто така се надоврза и рече дека Клучот на успехот е позитивната мисла.

Comments are closed.

POP