ФОТО: Отворен нов паб во Струмица Route 66

Синоќа во Струмица и официјално беше отворенo уште едно место каде што струмичани ќе можат да уживат во добро пиво, новиот паб Route 66 кој се наоѓа веднаш наспроти Основното училиште ,,Сандо Масев”

Погледнете дел од синоќешната атмосфера…S38_7570 S38_7572 S38_7575 S38_7577 S38_7579 S38_7585 S38_7589 S38_7590

Comments are closed.

POP