#SMIRNOFF викенд журка во клуб Платинум!

Овој викенд екстра понуда од клуб Платинум заедно со Смирнофф 1литар=1000денари, а програмот на Клубот за овој викенд е:
петок #SmirnoffParty со најдобрите балкански хитови
сабота: #NeonLights & #TheMISTER (Грција)
Неонска светлина на подиум, сплет од насмеани лица и спонтан денс на телото е тоа што ве очекува во сабота заедно со еден од најдобрите ди-џеи од Грција…17917887_10155147707364043_983829482338983807_o (1)

Изберете го вашиот ден за забава и бидете таму. Клуб Платинум!

Информации и резервации на тел:
► 078/580- 998 Дени
► 072/206-004 Кристијан (русоман)

►077/761-676 Борче

►078/910- 920 Александар (Цано)

Comments are closed.

Capture