ФОТО: Сообраќајна незгода на улица 5-ти ноември кај ,,Јаворот”

Струмичката полиција врши увид на сообраќајна незгода која се случи во попладневните часови на улицата 5-ти ноември кај ,,Јаворот”. Според очевидци, до несреќата дошло кога моторно возило удрило во мотоциклист кој се движел по улицата 5-ти ноември кој истиот го напуштил местото на несреќата.18009511_1432632853470579_1914492371_n

Comments are closed.

POP