Се издава комплетно опремена гарсоњера на Ханиоти, Грција

Се издава гарсоњера 20м квадратни комплетно опремена и реновирана со кујна купатило клима уред, погодна за еден пар, семејство со едно дете или две мали деца. Се наоѓа на најубавото место во Ханиоти. Се издава и за првомајските празници. Одлична цена. Информации преку Вибер на 00306951001499 Вања.

18015616_1308786005871680_1734603551_o 18042834_1308786055871675_2038402308_o

Comments are closed.

Capture