Костадинов на полноќна Велигденска литургија со граѓаните на Струмица

Вршителот на должноста градоначалник на општина Струмица, Костадин Костадинов, Христовото воскресение го дочека во црквата „Св.Григориј Палама и Димитриј“ во Струмица. На Велигденската воскресна литургија присуствуваа и претседателот на Советот Јосиф Христов и членови на истиот, дел од раководството на Општината и Јавните претпријатија и голем број граѓани. Сите заедно си го честитаа големиот христијански празник Велигден и си посакаа многу здравје, среќа и подобар живот за сите.1 (6) 2 (6) 4 (4)

Comments are closed.

Capture