Зоран Заев Христовото воскресение го дочека со своите сограѓани

Како и во минатите години, така и оваа, претседателот на СДСМ, Зоран Заев, Христовото воскресение го дочека заедно со своите сограѓани. Тој ноќеска на полноќ, со сопругата Зорица присуствуваше на Велигденската воскресна литургија која што се одржа во црквата „Св. Григориј Палама и Димитриј“ во Струмица. Со верниците кои го наполнија дворот на црквата, си го честитаа Христовото воскресение и си посакаа многу здравје, среќа и благосостојба во семејствата.DSC_9561 DSC_9562 DSC_9568 DSC_9571 DSC_9578 DSC_9581 DSC_9590 DSC_9594 DSC_9603 DSC_9605 DSC_9608 DSC_9622 DSC_9623 DSC_9630

Comments are closed.

POP