ФОТО: Велигденската забава во клуб Платинум започна!

Синоќа со Балканската журка официјално започна и Велигденската забава во клуб Платинум. Погледнете моменти од синоќешната забава во клу б Платинум…

17833981_10155133429904043_4425353343506045193_o 17834227_10155133429029043_2386036807365396132_o 17854972_10155133429864043_8579664899436394228_o 17855024_10155133431304043_6820753829287040918_o 17917358_10155133428609043_9168106017149761779_o 17917411_10155133430509043_4018385407183473122_o 17917414_10155133429079043_7631477632186166106_o 17917967_10155133428619043_8786217132501277450_o 17966430_10155133429474043_5757876231213909439_o 17966893_10155133428604043_7410592215548380574_o

Comments are closed.

Capture