Се санираат ударните дупки на улиците во градот

Општина Струмица започна со санирањето на ударните дупки на улиците во градот согласно Програмата за улици и патишта за 2017 година. Според информациите од Одделението за комунални работи, денеска и утре ќе се врши санирање на вкупно 63 локации во градот. Општина Струмица апелира до граѓаните за разбирање додека се вршат овие градежни зафати на улиците во градот.  1 (4) 2 (4) 3 (3) 6 (6)

Comments are closed.

POP