Струмичанката Александра Јанева го препеа хитот на Ноне „Зошто баш ти“

Една од најубавите балади на поранешната поп- пејачка Ноне Неделковска „Зошто баш ти“, доби нова верзија препеана од струмичанката Александра Јанева.ењт

Новиот аранжман на Иле Спасев донесе еден поинаков електронски ритам, а со тоа и посмирена емоција за разлика од оригиналот. Јанева за преработката изработи и спот кој е во реализација на „Rewind production“ и Ѓорги Вацев, а е снимен во Струмица.

 

Comments are closed.

POP