Одлична журка во клуб Платинум! – петок – Антонио Пејовоски – сабота WHITE SENSATION со #DIMIRISPATSIS.

Менаџерскиот Тим на #клубПлатинум секогаш се грижи да ги задоволи своите клиенти со одличен викенд исполнет со многу среќа , љубов и се подразбира по некоја чашка плус. Еве што припремија за забавата за овој викенд:17757286_10155093979129043_2053398943884267012_n
#Петок
Младиот бенд кој полека но сигурно ја освојува цела Македонија за прв пат во Платинум, шармерот #АНТОНИОПЕЈОСКИ & #THEBAND кој ќе ве расположаат со познатите Балкански хитови.17796175_10155093861819043_8380721420833196118_n
#САБОТА
Од година во година традицијата нареченa #WHITESENSATION клуб Платинум ја негуваат и ја прават една од најдобрите во градот. Затоа оваа сабота не дозволувајте и присуствувајте на уште една урбана приказна во градот токму во најдобриот клуб со еден од добро познатите ди-џеи #DIMIRISPATSIS.
》задолжителна БЕЛА ОБЛЕКА.
》ИЗНЕНАДУВАЊА.
》Хостеси

Информации и резервации на тел:
► 078/580- 998 Дени
► 072/206-004 Кристијан (русоман)

►077/761-676 Борче

►078/910- 920 Александар (Цано)

Comments are closed.

43040899_919171741622888_1449774753454751744_o