Започна поставувањето на опремата во фитнес зоната во паркот

Екипа на јавното претпријатие за комунални дејности „Комуналец“ денеска започна со монтажа на опремата во фитнес зоната во големиот градски парк. Според информациите од Ленче Гудева раководител на единицата „Зеленило“, фитнес зоната ќе има вкупно осум разновидни справи, а целата површина ќе биде покриена со вештачка трева. Со реализацијата на овој проект струмичани добиваат уште едно прекрасно катче за рекреација во прекрасниот градски парк.17759783_1250952104958217_3044595334693570669_n

Comments are closed.

POP