Започна изградбата на фитнес зоната во големиот градски парк

Јавното претпријатие за комунални дејности „Комуналец“ започна со изградбата на фитнес зоната во големиот градски парк, веднаш до обновеното детско игралиште. 17571310_10208620046483251_1860680101_oЗоната опфаќа површина од 10 на 14 метри која што ќе биде покриена со вештачка трева, а ќе бидат поставени осум фитнес направи. Со ваквото дополнување големиот градски парк добива уште поширока димензија на место за вистинско уживање и релаксација на граѓаните на Струмица.

Comments are closed.

POP