Неповторлива хип-хоп & Р’Н’Б журка во клуб Платинум со 5 ди-џеи и 3 сцени оваа сабота

Љубителите на ХипХоп, Р’Н’Б, Трап, љубители на добар ритам и сите оние кои сакаат саботната ноќ да ја транформират во време за општање, овој пат клуб Платинум ви нуди нешто што се случува за првпат во градот, 3 стејџа, 5 ди-џеи …Сeто тоа под едно име SureSHOTZ takeover…17424761_10155074650064043_386097047938413631_n

За оваа вечер ќе се зборува уште многу. Не чекајте, резервиријте го вашето место во сабота во клуб Платинум и уживајте во забавата.

Информации и резервации на тел:
► 078/580- 998 Дени
► 072/206-004 Кристијан (русоман)

►077/761-676 Борче

►078/910- 920 Александар (Цано)

Comments are closed.

Capture