Скандал СастаФ утре вечер гостува во клуб Платинум

Во петок вечер (24 март) во клуб „Платинум’’ ве очекува забава со бендот „Скандал Састаф’’, познат по настапите во најгледаното „talk show’’ во Македонија „ОПУШТЕНО’’ со Тони и Део.

Скандал Састаф е бенд кој интерпретира поп, рок, етно, забава и народна македонска музика, екс – ју и странска музика.17342812_10155053135319043_2693320595193103278_n

Информации и резервации на тел:
► 078/580- 998 Дени
► 072/206-004 Кристијан (русоман)

►077/761-676 Борче

►078/910- 920 Александар (Цано)

Comments are closed.

POP