ФОТО: Владо Георгиев приреди незаборавна забава во клуб Платинум

Балканскиот шармер синоќа настапи во клуб Платинум. Струмичани ја имаа честа да се забавуваат и пеат заедно со Владо Георгиев до раните утрински часови. Уште еден успешен проект на клуб Платинум. Погледнете…17342627_10155050990544043_3441258438589794568_n 17353344_10155050995369043_9005603603299508957_n 17353533_10155050989844043_5544220863255165221_n 17353597_10155051003429043_2238515560830489534_n 17359068_10155050998994043_6217417756990444276_o 17361504_10155050998099043_8192198745067633714_n 17361570_10155051002514043_1799480192798604437_n 17361764_10155050993464043_1269493718942323388_n 17389198_10155050996839043_8753542471456085374_o 17425047_10155050984494043_2758046619323794176_n 17434887_10155050987759043_4070529350592170810_o

Comments are closed.

POP