ВИДЕО: Владо Георгиев приреди незаборавна забава во клуб Платинум

Балканскиот шармер синоќа настапи во клуб Платинум. Струмичани ја имаа честа да се забавуваат и пеат заедно со Владо Георгиев до раните утрински часови. Уште еден успешен проект на клуб Платинум. Погледнете…

17361907_10155042429859043_6822093173523308515_n

Comments are closed.

POP