Забавата продолжува и оваа вечер во клуб Платинум заедно со Ди-џеј АЛЕКС

Забавата продолжува и оваа вечер во клуб Платинум! Побегнете од реалноста со неверојатниот DJ ALEXX кој уште еднаш ќе ви докаже зошто е еден од најдобрите струмички диџеи и уживајте во забавата со најпопуларните хитови.

17349084_1276546792428935_1833643951_o

Информации и резервации на тел:
► 078/580- 998 Дени
► 072/206-004 Кристијан (русоман)

►077/761-676 Борче

►078/910- 920 Александар (Цано)

Platinum-polno-640x424

Comments are closed.

POP