Оглас за вработување – Плата од 18 000 ден

Поради проширување на активностите на компанијата, има потреба од врабоботување на амбициозни луге. Плата од 18 000 ден -Минимум С.С.С Фирмата нуди: -фиксни примања -можност за дополнителна заработка -можност за напредување -едукација Заинтересираните кандидати потребно е да испратат CV на email: info.career210@gmail.com

Тел за контакт 079/246-584 – интервју најдоцна за седум дена30-otvoreni-oglasi-za-rabota-ovie-kompanii-nudat-vrabotuvanje-192846

Comments are closed.

POP