Вечерва во Платинум – хип-хоп забава со ДиЏеј Чико!

Сите кои им недостига уште забава и сакаат да се расположат и оваа вечер, тогаш клуб ПЛАТИНУМ е вистинското место за Вас! Побегнете од реалноста со неверојатниот ДиЏеј Чико  кој уште еднаш ќе ви докаже зошто е еден од најдобрите хип-хоп р`н`б диџеи.ciko

Информации и резервации на тел:
► 078/580- 998 Дени
► 072/206-004 Кристијан (русоман)

►077/761-676 Борче

►078/910- 920 Александар (Цано)

Comments are closed.

POP