Вечерва во клуб Платинум забава со ИнструМЕНТАЛ бенд

За оваа вечер клуб Платинум ги најави дечките од ИнструМЕНТАЛ бенд. Познати по неколкуте настапи токму во Струмица и одличните забави поминати можеме да кажеме дека забавата е загарантирана, и затоа не двоумете се за да ја направите вашата резервацијa…Capture

Информации и резервации на тел:
► 078/580- 998 Дени
► 072/206-004 Кристијан (русоман)

►077/761-676 Борче

►078/910- 920 Александар (Цано)

17203045_10155017958639043_653866461034771397_n

Comments are closed.

POP