Форумот на жени при ОО СДСМ Струмица го одбележа 8-ми Март

Во текот на вчерашниот ден жените социјалдемократки од Струмица традиционално го одбележаа денот на жената 8-ми Март. Со марш низ улиците во централното градско подрачје, тие подарија каранфили со порака на жените низ струмичките дуќани и минувачи.14717141_1383138058404547_3719189325769781599_n

На присутните социјалдемократки во Малиот градски парк ги пречекаа претседателот ОО на СДСМ во Струмица, Марјан Даскаловски и ВД градоначалникот на Струмица, Костадин Костадинов.17202705_1383137381737948_2410555974400026046_n 17202928_1383135168404836_443606709591637437_n 17201123_1383136391738047_2165908505402423617_n 17201029_1383137961737890_6380063420571263989_n 17191340_1383136685071351_4595662365135347184_n 17098500_1383137015071318_7850442359181350596_n 17103815_1383137855071234_6645391012863575049_n 17190825_1383135855071434_5043099356839483543_n 17191083_1383136728404680_6910777645496192112_n

Comments are closed.

POP