Градоначалникот Костадинов им го честиташе 8 март на жените во општинската администрација

Со скромен подарок, но од срце и искрени честитки, вршителот на должноста градоначалник на општина Струмица, Костадин Костадинов, на почетокот од работниот ден им го честиташе осми март на сите жени вработени во општинската администрација. Тој лично ги посети жените на своите работни места подарувајќи им цвеќе и посакувајќи им здравје, среќа, успех, а им честиташе и за нивните придонеси во развојот на општината и општеството во целост. 17190462_1227070024013092_767103707341496979_n
Вршителот на должноста градоначалник, Костадин Костадинов, меѓународниот ден на жената, им го честита на сите жени во општина Струмица.17202911_1227070334013061_5368711506545043601_n 17202793_1227070260679735_5479713937157166688_n 17191327_1227070027346425_7282949638750695667_n 17098231_1227070087346419_5012099819455226731_n

Comments are closed.

Capture