Со прекрасниот концерт на „Тримери“ завршија карневалските празнувања во Струмица

Со концертот на ансамблот „Тримери“ кој што се одржа синоќа во големата сала во домот на АРМ, заврши богатата програма на струмичкиот карневал 2017. Салата беше преполна со луѓе кои уживаа во прекрасниот настап на членовите на овој ансамбл кои ги испочитуваа и тримерските обичаи. На концертот на ансамблот „Тримери“ присуствуваа и претседателот на Советот на општина Струмица, Јосиф Христов и членови на истиот.17021887_1222066164513478_1586991869940638606_n 17022245_1222066067846821_4894768777513068816_n 17103333_1222065987846829_7761303144391871056_n 17103497_1222065984513496_3188854712132899971_n

Comments are closed.

POP