ФОТО: Клуб Платинум и Кирил Џајковски приредија неверојатна забава за карневалската вечер

Клуб Платинум беше претесен оваа карневалска вечер. Гости од цела Македонија се забавуваа под маска до раните утрински часови. Магијата на карневалската вечер заедно со најдобриот македонски ди-џеј Кирил Џајковски допринесе забавата да биде незаборавна. Струмичани, верни на традицијата ги покажаа своите креативни карневалски маски, а клуб Платинум уште еднаш докажа дека се синоним за добра забава. Погледнете дел од атмосферата за главната карневалска вечер во клуб Платинум…

16665628_10154984126164043_7550018322317273051_o 16825860_10154984119414043_7195697625903913365_o 16825905_10154984114694043_5113016352130421954_o 16826092_10154984105004043_2987179185427269756_o 16826093_10154984113989043_6459794097315420221_o 16826105_10154984128989043_1228601699391865974_o 16835862_10154984127379043_7485414308508761754_o 16835941_10154984122704043_5217481224544368794_o 16836385_10154984104624043_4958383789657911335_o 16836411_10154984108449043_3010375961059867401_o 16836490_10154984127819043_7057713992067089686_o 16836596_10154984109854043_2552832662729663899_o 16903361_10154984102474043_8632195212077802663_o 16904626_10154984126434043_4172053589536003171_o 16904969_10154984114909043_164515045276616910_o 16905037_10154984114264043_6919923432093561375_o 16991921_10154984111844043_5567077638183271280_o 16991928_10154984104509043_3070726859949274032_o 16991944_10154984107134043_8114885935198303446_o 16991961_10154984125034043_1113988147773653344_o 16992021_10154984124519043_5334413744620125490_o 16992116_10154984129899043_7147999529180182707_o 16992202_10154984130904043_1026389856528924403_o 16992258_10154984106554043_5642644760680229629_o 17015767_10154984118489043_9019890375918172161_o 17017215_10154984107694043_8342193459887158993_o 17038541_10154984117544043_6873736708064563134_o 17038600_10154984115059043_9100406022921111345_o 17038713_10154984109499043_93029953553414763_o 17038723_10154984110869043_5707944829358295944_o

Comments are closed.

POP