Продолжен рокот на Јавниот повик за поддршка во спортот

Општина Струмица го продолжи рокот на Јавните повици за поддршка во спортот за 2017 година до петок (24.02.2017г.) до 16 часот. Продолжувањето на рокот се однесува на Јавниот повик до спортските здруженија и други правни лица во областа на спортот од општина Струмица и Јавниот повик за дотација за тренери во спортските клубови во рамките на Програмата за спорт за распределба на средства од буџетот на општина Струмица за 2017 година.
Повеќе информации за Јавните повици може да се добијат наwww.strumica.gov.mkAkademija Pandev - Teteks - 4 kolo

Comments are closed.

POP