MissILDA вечерва позади ди-џеј пултот во клуб Платинум

За прв пат во клуб Платинум гостува познатиот ди-џеј Мисс Илда од Тирана. Сите кои им недостига уште забава и сакаат да се расположат и оваа вечер, тогаш клуб ПЛАТИНУМ е вистинското место за Вас! 16684012_10154946602734043_8942130931705571977_n

Информации и резервации на тел:
► 078/580- 998 Дени
► 072/206-004 Кристијан (русоман)

Comments are closed.

Capture