Карневалска журка со Кирил Џајковски во клуб Платинум

Дојде мигот на вистинската карневалска журка која ќе го одбележи овогодинешниот карневал. Клуб Платинум го најавија најголемиот проект досега, нешто кое ќе се прераскажува оваа година, КИРИЛ ЏАЈКОВСКИ на подиумот во клубот…

#Влез:250ден.

Оваа забава под маски е настан што не смее да се пропушти. Следуваат изненадувања…16730126_10154954121054043_7923787760360216312_n

Информации и резервации на тел:
► 078/580- 998 Дени
► 072/206-004 Кристијан (русоман)

► 077/761-676 Борче

Comments are closed.

POP