ЖФК Тиверија Струмица за прв пат ќе организира Меѓународен фудбалски турнир

ЖФК Тиверија Струмица за прв пат ќе организира Меѓународен фудбалски турнир за девојки на 18-ти и 19-ти Февруари 2017 година. Учесници ЖФК Тиверија Струмица (Македонија), ЖФК Брезница (Црна Гора), ЖФК Спортика (Бугарија), Регион Тракија (Грција).16735278_10210070022681327_351114486_o

Програма: КУП НА КАРНЕВАЛОТ СТРУМИЦА 2017

Сабота 18-ти Февруари

10:30 СВЕЧЕНО ОТВАРАЊЕ

11:00 – Тиверија Струмица – Регион Тракија

13:00 – Брезница – Спортика

 

Недела 19-ти Февруари

10:00 – Натпревар за 3-то место

12:00 – Финале

13:45 – Доделување на наградите за екипите како и најдобар голман, стрелец и фудбалерка на турнирот16788072_10210090004860869_395289388_n 13315790_896019420527511_6802382770202099217_n 11666288_767069833403096_7914185777012743496_n 582243_699757070051536_1613608967_n

Comments are closed.

POP