ФОТО: Ова е маршрутата на Струмичкиот карневал 2017

Главната интернацонална карневалска поворка ќе започне во 18:30 часот од кај кружниот тек кај Поштата и ќе продолжи кон ТЦ Глобал. Од таму, карневалистите ќе продолжат со дефилето накај Општинскиот  Суд преку Општинската зграда па се до градскиот плоштад.16729338_1458817277485232_3437490045652812178_n

Comments are closed.

POP