Петочна забава со Feedback band во клуб Платинум

Клуб Платинум за во петок го најави настапот на познатите Feedback bandкои знаат добро да ги разиграт гостите.Струмичани се познати по добрите забави, па затоа сите кои сакаат овој петок да им помине во забава, направете ја вашата резервација, и заедно да споделете ја радоста и уживајте во пријатниот амбиент.

16711831_10154947017444043_2065553302194360331_n

Информации и резервации на тел:
► 078/580- 998 Дени
► 072/206-004 Кристијан (русоман)

Comments are closed.

Capture