Хип хоп забава со Ди-џеј Нести во клуб Платинум

Забавата во клуб Платинум вечерва продолжува заедно со Ди-џеј Нести кој е главен одговорен гостите да уживаат во најдобрите хип-хоп звуци и да се забавуваат до раните утрински часови.

Забавата е загарантирана.

Информации и резервации на тел:
► 078/580- 998 Дени
► 072/206-004 Кристијан (русоман)16640705_10154923508849043_6853023135754127203_n (1)

Comments are closed.

POP