ДиЏеј Шорти Пи Ака Панчо се заблагодари на огромната публика синоќа во клуб Платинум

На својот Фејсбук профил, синоќешниот гостин и главен одговорен за одличната забава во клуб Платинум се заблагодари на гостите и воедно најави во најскоро време концерт на ДНК. Capture

Comments are closed.

POP