ФОТО: ДиЏеј Шорти Пи Ака Панчо направи вистински ,,бум” во клуб Платинум

Саботата во клуб Платинум беше резервирана за  хип-хоп & р’н’б  забава заедно со добропознатиот ДиЏеј Шорти Пи Ака Панчо. Со својот сет, Шорти Пи Ака Панчо успеа преку 1000 гости да ги задржи на нозе до раните утрински часови. Клуб Платинум упте еднаш докажа дека е на врвот кога станува збор за ноќниот живот во Струмица. Погледнете како беше атмосферата синоќа во клуб Платинум1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 17 18 20 21 22 23 25 27 28 29 30 31 32 33 34 35 37 39 40 41 42 43 44 47 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 62 63 64 65 66 67

Comments are closed.

Capture