Клуб Платинум синоќа претесен за настапот на Johnny Live

Синоќешната забава во клуб Платинум траеше до раните утрински часови. Се пееја најпознатите македонски и екс-ју хитови, а клуб Платинум беше претесен да ја собере големата струмичка публика која секогаш е расположена за добра забава. Преку илјада гости уживаа во одличната забава приредена од успешниот менаџерски тим на клуб Платинум. Погледнете…15078627_10154870312614043_4122529835025969363_n 15978047_10154870315459043_5486422957842820875_n 16105740_10154870310364043_1291917673834764494_n 16105969_10154870310769043_2489810026647152931_n 16113977_10154870312184043_1854580322220080279_n 16114196_10154870312259043_4864937229522412797_n 16114645_10154870312384043_7273760902959384908_n 16114770_10154870313204043_328692841491438984_n 16142224_10154870313054043_5582868935283309357_n 16142817_10154870314449043_4075221806751582175_n 16142976_10154870313944043_1180493301888215987_n 16143006_10154870316794043_3136007305294240457_n 16143033_10154870315774043_663562798574158596_n 16174426_10154870316094043_883664257810426093_n 16174472_10154870312569043_4326487874562213890_n 16174698_10154870314664043_5686813971515070244_n 16174739_10154870311534043_7398204524758920930_n 16195036_10154870310719043_7420409180723311665_n 16195089_10154870310539043_8712716809434029998_n 16195620_10154870312874043_3368766678139339071_n 16195668_10154870310264043_3728912948612950364_n

Comments are closed.

POP