Лазо Котуровиќ го фати крстот во Струмица

Од неколку натпреварувачи, Лазо Котуровиќ беше среќникот што денеска најбрзо го пронајде крстот во базенот „Аквариус’’.Лазо Котуровиќ, познат на струмичани како Д`лгиот, до сега на ваква манифестација учествува неколкупати , а ова е не му е прв пат како го фаќа Светиот крст.DSC_6796 DSC_6802 DSC_6815 DSC_6848 DSC_6852 DSC_6853 DSC_6866 DSC_6868 DSC_6875

Comments are closed.

Capture