Две незаборавни вечери во клуб Платинум – Johnny live & Heineken night

Клуб Платинум ја најави агендата за најдобрата забава овој викенд. Еве што ќе се случува:16108019_1213802768703338_1842504089_o (1)

Во петок во клуб Платинум забавата започнува со #JOHNNY #LIVE кој ќе ве води низ забавата со сите познати мак-ју рефрени.

Во сабота уште подобра забава, Heineken night, 5+1 гратис. Забавата е загарантирана, и затоа не двоумете се за да ја направите вашата резервацијa… Клуб Платинум е дефинитивно вистинското место за забава овој викенд!

Информации и резервации на тел:
► 078/580- 998 Дени
► 072/206-004 Кристијан (русоман)14199645_10209221455405344_529677596690071679_n

 

Comments are closed.

POP