Струмица вечерва испишува урбана приказна #клуб Платинум

За вечерва во клуб Платинум е најавена уште една голема забава заедно со  еден од најдобрите грчки диџеи во моментот Dj SPYROS a.k.a. TheMISTER. Менаџерскиот тим на клуб Платинум се стреми гостите секогаш да ја добиваат најдобрата забава. Убавите спомени немаат цена, сите кои сакат да направат уште едно урбано случување, бујрум во клуб Платинум оваа вечер.12510239_10153826947869043_1809406371857072232_n-480x480

Информации и резервации на тел:
► 078/580- 998 Дени
► 072/206-004 Кристијан (русоман)

Comments are closed.

Capture