Незаборавен дочек на Стара Нова година во клуб Платинум

Клуб Платинум традиционално и оваа година во петок, 13 јануари,организира незаборавен дочек на Стара Нова година. Струмичани ќе имаат можност да се забавуваат до раните утрински часови кога и ќе се дели лепче со паричка, а за среќниот добитник следува парична награда.15943515_1208603025889979_589902010_o

Во сабота забавата продолжува со еден од најпознатите грчки ди-џеи, The Mister, кој гарантира одлична забава. Затоа побрзајте и резервирајте го вашето место за забава во клуб Платинум овој викенд.

Информации и резервации на тел:
► 078/580- 998 Дени
► 072/206-004 Кристијан (русоман)

 

Comments are closed.

Capture