Зимската служба на „Комуналец“ и вечерва на терен

Зимската служба на Јавното претпријатие за комунални дејности „Комуналец“ и оваа вечер е на терен. Во функција се ставени сите расположливи човечки и материјални ресурси со кои се чистат улиците во градот и тоа не само во централното подрачје, туку и во останатите делови на градот. Се прават максимални напори и покрај континуираните снежни врнежи, градот да функционира. Од „Комуналец“ најавија дека и во текот на ноќта ќе продолжат со расчистувањето на снегот.1 (5) 2 (5) 4 (3)

Comments are closed.

POP