Дочек на Стара Нова година во хотел Сент Џорџ

Хотел Сент Џорџ ве поканува на организиран дочек на Стара Нова година!

Hotel & restaurant ,,St. George” – Strumica организира дочек на Стара Нова година во петок, 13 јануари со богато мени за само 400 денари

*порција со две паричиња месо, прилог и салата.

За забавата задолжени ќе бидат добропознатите ЛЕГАТО БЕНД.

Традиционално ќе се крши и лебче со паричка, а за среќниот добитник подарок златен привезок.

Резервирајте го вашето место на 034-609-777 070-214-775418182_327431133962994_1497023220_n

10367712_808737872477270_1210483599292195729_n 10464025_808737759143948_2238838804375402434_n

Comments are closed.

Capture