Заев им го честиташе Божик на штитениците во Банско

Дванаесетгодишното искрено пријателство и взаемна почит и вечерва на најголемиот хрисијански празник Божик, ги потврдија претседателот на СДСМ, Зоран Заев, и штитениците на Заводот за заштита и рехабилитација во Банско. Во пријатна празнична атмосфера си ги честитаа Новата 2017 година и божиќните празници и си посакаа многу, здравје, среќа и подобар живот. 1 (2) 2 (3) 3 (1) 4 (1) 5 (1) 6 (1) 8 9 (1)

Comments are closed.

POP