ФОТО: Струмица во снежна обвивка

Падна и првиот снег година во Струмица. Екипите на ЈПКД Комуналец се веќе на терен и ги расчистуваат улиците низ градот.Погледете…DSC_6572 DSC_6587 DSC_6594 DSC_6596 DSC_6599 DSC_6618 DSC_6619 DSC_6620 DSC_6623 DSC_6635

Comments are closed.

Capture